Vanliga Frågor

 

 

När kan jag förvänta mig min paket att komma fram?

Leveranstid inom EU är 3-5 arbetsdagar och för leveranser utanför EU kan paketets ankomsttid variera mellan 7 och 14 arbetsdagar. Tänk på att det kan ta upp till 48 timmar efter din beställning innan du kan spåra ditt paket. Glöm inte att ta med giltig legitimation som ID, körkort eller pass och försändelse-id/kollinummer när du hämtar ditt paket.

 

Hur ger jag en Hiasan produkt till någon?

När du skriver de personliga uppgifterna för leverans skriver du personuppgifterna för den person som du skulle vilja presentera produkten för. Skicka ett mail till info@hiasandesign.com (med ordernummer) för att få veta mer om hur vi paketerar våra produkter och för att lägga till förfrågningar om presentförpackning.

 

Hur kan jag få information om händelser och rabatt?

Anmäl dig för att bli en Hiasan Design medlem och du får nyhetsbrev om kommande evenemang och rabatter. Annars maila info@hiasandesign.com för mer information.

 

Jag skulle vilja samarbeta! Hur kan jag kontakta dig?

Vi älskar absolut att utforska nya partnerskap, maila info@hiasandesign.com eller skicka in ett formulär på vår kontakt sida för att kontakta oss! Vi är också aktiva på Instagram och Facebook, @hiasandesign så du kan också skicka ett meddelande på dessa plattformar.


Har jag möjligheten att mixa och matcha produkter som halsbandskedjor och pendanter? 

Ja! Vänligen skriv in till oss på info@hiasandesign.com för råd och önskemål om önskad kedjelängd/typ, och vi kommer snart tillbaka till dig. Möjligheten att mixa och matcha är beroende av det valda halsbandet, eftersom några halsband är fasta medan de andra kan mixas och matchas. Möjligheten att mixa och matcha är också beroende av tillgången på lager, så det är viktigt att skriva till oss innan du gör en beställning.

 

Vad ingår i en Hiasan köp? 

Varje Hiasan köp levereras presentklar och med en silver rengöringsduk och ett vårdkort som ger instruktioner om hur du kan ta hand om dina silver och ädelstenssmycken. Det gör en Hiasan produkt till en perfekt present!

 

Kan jag returnera min Hiasan köp? 

Ja, du kan returnera din Hiasan köp inom 30 dagar. Vi erbjuder dig 30 dagar öppet köp. Enligt konsumentlagstiftningen kan köp kan returneras inom 14 dagar. Dessutom erbjuder Hiasan dig som kund möjlighet att returnera produkt inom 30 dagar från mottagandet av din beställning, samt återbetalning av inköpspriset för produkten (exklusive fraktkostnader). Återbetalningen kommer att betalas ut inom 5 arbetsdagar från när produkten kommer tillbaka till Hiasan. 

Tyvärr erbjuder vi inte gratis retur och kostnaden för returfrakt betalas av kunden.

Våra returvillkor gäller för alla artiklar köpta hos Hiasan Design - detta inkluderar även rea-varor. Du har rätt att öppna förpackningen och prova samtliga artiklar så länge förpackningarna är återförslutningsbara. Testa alla artiklar försiktigt. Alla varor måste returneras i oförändrat skick. Om det är fel på artikeln ska den alltid reklameras.

 

Det finns ett tekniskt fel under betalningen, vad gör jag?

Om tekniska fel uppstår betalningar som inte går igenom, webbsidan fryser eller inte svarar, avstå från att uppdatera sidan. Håll sidan öppen och vänta i några minuter innan du klickar på en knapp eller uppdaterar sidan. E-post info@hiasandesign.com om du fortfarande stöter på ett problem och vi kommer snart tillbaka till dig.

 

Var kan jag hitta Hiasans butik?

Vi har inte en fysisk butik just nu, bara en webbutik. Vi förstår att det är ibland svårt att bli kär i smycken om du inte kan se och röra den fysiskt. Därför erbjuder Hiasan mötesbaserade besök och möten för att visa dig våra smycken. Vi stöder endast möten i Luleå eller i Stockholm (beror på tidsbegränsningar) för tillfället. För att läsa mer om våra tider och boka sådana möten, skriv till info@hiasandesign.com.

 

Hur vet jag vilka kedjelängder passar mig bra?

Våra halsband finns i många olika former, storlekar och kedjelängder. Det är viktigt att du är medveten om halsbandets kedjelängd, vilket finns i beskrivningen av smyckestycket. Hiasan försöker vårt bästa för att representera våra smycken att skala, men var du föredrar en mer detaljerad storleksguide, hänvisar du till den här härliga bloggen som visar hur du mäter och väljer rätt halsbandslängd för dig.